Workshops

Altijd al een keer je eigen ring willen maken? Dat kan nu!

In 2,5 uur leer je een ring te maken die je mooi vindt en ook technisch haalbaar is voor een eerste keer. We bespreken vooraf je wensen, zodat alles beschikbaar is om jou met een mooie ring naar huis te laten gaan!

De donkere dagen komen er weer aan en dan is het juist de tijd om weer leuke dingen binnen te ondernemen! Wat is er nu leuker dan een eigen ring maken? Je kunt je nu opgeven voor een workshop, de workshops vinden plaats op maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Bij uitzondering is een zaterdagochtend ook mogelijk, maar dat alles in overleg.  Alleen, of als je dat leuker vindt samen met iemand, en max met drie personen tegelijk. Dit in verband met de ruimte en aandacht die ik jullie dan kan geven.

Je kunt alvast wat inspiratie opdoen op mijn instagrampagina @elafisieraden. Ik wil daarbij wel vermelden dat de ringen met stenen sowieso niet worden gemaakt in de eerste workshop. Daar maak je eerst een basisring. Word je tijdens de workshop zo enthousiast? Dan kunnen we ook afspreken om meerdere sieraden te gaan maken. Zo kun je dan bijvoorbeeld 4 workshops volgen voor de prijs van 3.

Workshop sieraden maken

Heb je een vraag over een Workshop sieraden maken?

Vul dan hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Naam *

E-mailadres *

Onderwerp

Bericht