Goede voornemens?

Ja ik weet het, het is al april en ik schrijf nu over goede voornemens…mooi op tijd hoor ik je denken..

Die goede voornemens had ik namelijk al in december, starten met bloggen, leuke actie doen net voor kerst, zorgen dat de website wordt aangepast en iedereen dit komt te weten.. alvast opzet voor blogs schrijven voor de komende periode. Maar toen….kondigde onze dochter zich onverwachts op 18 december veel te vroeg aan en kwam van al die goede voornemens niets.

Inmiddels is ze alweer drie maanden en is er weer ruimte om dingen op te pakken, zo ook mijn tweede blog. Ja die eerste heb ik nog wel live gezet, maar had ik niets over gecommuniceerd…Toeval? Misschien wel, want had ik dat gedaan en waren er bestellingen geplaatst had ik dit alles niet kunnen realiseren en dan had ik slechte start gehad.

En nu is het al april! Ga ik dan eindelijk beginnen met de goede voornemens waar ik in december al mee bezig was. Inmiddels alweer erg leuke opdrachten binnen (en ja ik heb technisch gesproken nog zwangerschapsverlof…maar het gaat zo goed en ik mis het edelsmeden, dus bring it on!).

Ga snel kijken op de vernieuwde website, het is nog niet helemaal af. Maar dit is wel de nieuwe look and feel. Er staat informatie op over de geboorte- en familieringen, dit omdat er veel vraag naar is en mijn werk het laatste jaar voornamelijk uit deze opdrachten bestaat. Workshop info staat er, de kalender om je op te geven volgt nog en ook de webshop heeft echt een update nodig, maar ja alles op zijn tijd en tot die tijd hou insta in de gaten voor al mijn werk.

Oh ja en ga je trouwen dit jaar of wil je je geliefde ten huwelijk vragen en ben je nog op zoek naar originele trouwringen of verlovingsring, neem snel contact met mij op want inmiddels heb ik een aardig portfolio opgebouwd! En ja ook dat komt wel weer terug op de site, heb alleen beetje tijd nodig.

Volgende keer vertel ik alles over onze prachtige dochter Yaël en dat ik nu een nieuwe familiering voor mijzelf mag maken en dus keuze heb uit vele prachtige stenen en ontwerpen!

Pssst….kun je niet wachten om meer ontwerpen te zien die niet in de webshop staan….kom dan dit weekend even een kijkje nemen in de pop up store Liefs uit Haren! Vrijdag, zaterdag en zondag is deze fijne winkel met prachtige woonspullen open en daar liggen ook mijn sieraden. Misschien tot dan!