December, make it a month to remember

December is al in volle gang, maak het een maand om niet te vergeten! Dat lukt bij mij dit jaar sowieso wel. Het is namelijk:

De laatste maand voordat baby nummer twee komt en ik erg nerveus aan het worden ben voor de bevalling;
Ik de laatste opdrachten aan het verwerken ben voor mijn verlof;
Nog een workshop geef;
Mijn lieve vriendin Marjan a.s. zaterdag nog ga helpen met haar prachtige pop up store ‘Liefs uit Haren’ (dus wil je nog iets mooi, kom kijken zaterdag of zondag!);
22 december nog even op een kerstmarkt sta in Haren (tsja is dat slim zo’n drie weken voor bevalling, maar ach ik heb meestal energie over);
David die 23 december jarig is;
Mijn moeder de dag erna;
Nathan zijn laatste maand alleen met ons;
Bezig met maken van duurzame verpakking voor de sieraden voor volgend jaar, lees bijenwasdoeken (ga ik volgend jaar meer over vertellen);
Kerst natuurlijk…;
De website moet nodig gepimpt en ik ben eindelijk aan het bloggen gegaan. Dank je wel Arno!

Ambitieus? I know, maar we gaan er voor!!

Sinterklaas is inmiddels alweer een week het land uit. Dit jaar hebben we er nog weinig aan gedaan met een jongetje van 2 jaar. Wel leerde hij de smaak van pepernoten ontdekken. HEMA, bedankt voor de pumpkin spice…zo lekker en dit jaar nog als excuus zwanger zijn dus zijn er veel, maar dan ook veel zakjes doorgegaan. Dus lieve HEMA, maak ze volgend jaar maar niet meer ok?

En dan hebben we nu nog maar 11 dagen tot aan kerst! Vier je dit met cadeaus en wil je nog iets origineels geven aan je geliefde? Denk dan eens aan een familie- of geboortering..

Helaas heb ik niet zoals de kerstman, kleine elfjes en een slee met rendieren (I wish) dus zal een volledige ring niet klaar zijn voor kerst, maar je kunt wel alvast de stenen bestellen. Deze verpak ik dan voor je, zodat de persoon aan wie je dit geeft in het nieuwe jaar samen met mij een ontwerp kan maken. Hoef jij je ook niet druk te maken om de maat en heb je toch een super origineel en uniek cadeau.

Je kunt de stenen nog tot aan 16 december bestellen, dus wees er snel bij! Laat hier je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de juiste stenen bij elkaar te bestellen.

We’ll make it a december to remember!