Geboortesteen Ram 21 maart – 20 april

Benieuwd naar de betekenis van je Ram geboortesteen? Je leest het hieronder!


De Ram is het eerste teken van de dierenriem. Het is de pionier. Ze is enthousiast, energiek, onvermoeibaar, daadkrachtig en wilskrachtig. Ze heeft behoefte aan afwisseling en zal vol initiatief met prachtige nieuwe plannen komen. Deze met focus doorzetten is niet haar sterke kant; daar is ze te ongeduldig voor. Liever begint ze snel weer aan een nieuw avontuur.

Bij de energieke ram passen veel stenen. Zo is de zeegroene smaragd een steen die volgens traditionele regels bij een ram passen. De smaragd staat symbool voor moeder natuur.

Daarnaast past ook een diamant bij een ram. Een diamant intrigeert, het is dan ook niet voor niets hèt symbool van schoonheid en liefde. De diamant is het hardste materiaal van de aarde.

Een amethist is familie van de bergkristal en zou je spiritualiteit en intuïtie stimuleren. Daarnaast heeft het net zoals andere edelstenen effect op je gezondheid.

Een opaal is een beschermende en activerende steen. Hij maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan en creatief. De steen heeft een sterke connectie met liefde!


geboortesteen maart april

Wil jij een handgemaakt sieraad met een schitterende smaragd, diamant, amethist of opaal?

Laat dan hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Naam *

E-mailadres *

Onderwerp

Bericht